Hej,
nu ligger anmälan öppen för att anmäla sig till Vinir klubbmästerskap 2023.
Inbjudan_Vinir_KM_2023sept.pdf

Du läser mer under fliken Tävling.
Vi ser fram emot en trevlig söndag, tillsammans gör vi skillnad. Både funktionärer, deltagare och publik.
Vi ses på Klevsvik 17/9 - anmäl dig på INDTA redan idag :)
Välkommen

PS: Nyhet är att vi har barnklass C2- tvågång. Det finns något för alla, kom och testa oavsett om det är första gången du tävlar eller du vill försvara din klubbmästarskapstitel. 

Ta en titt på några av bilderna ifrån tävlingen 2022 - Välkommen!
N
U KÖR VI!!!

Hej,
som medlem i Vinir islandshästförening har du möjligheten att låna ett Equiband till din häst - kostnadsfritt under en månad. Sätt upp dig på kölista?
Detta är nytt from 2023, så ta chansen att förebygga skador och stärk upp din häst.

Det finns en plats i juni månad, sedan finns det att boka kommande månader.
Nypris på ett Equiband är 3000 kr per set, så ta chansen att låna en månad gratis. Vet att det kommit förfrågningar att låna ifrån de som inte är medlemmar - men detta är en förmån för oss som är medlemmar i Vinir.

Läs mer under ANNONSER - där publiceras lite tips och även kölistan.
Mejla mig för att sätta upp dig på kölistan - samt välj storlek S eller M - E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Många undrar vad man har för förmåner med att vara medlem - det finns massor. Förutom de rabatter och erbjudande, så möter du många som precis som du gillar att umgås tillsammans med din islandshäst. Istället för att köpa ett eget Equiband, kan du låna - men tänk på att sätta upp dig på kölistan :)
Välkommen!

För senaste info, se "Information från styrelsen" under fliken "Vinir".

Nu är årets upplaga av SM avklarat med god marginal. Vinirs ekipage gjorde bra ifrån sig och många syntes i flera både A- och B-finaler. Inga skrällar, men jämna och fina resultat, skulle jag vilja säga. Så grattis och "bra jobbat" till Er alla! Snygga var ni också i era röda Vinir-kläder.

Fin rapportering från tävlingen finns på www.ishestnews.se . Och bilden nedan har jag snott från Yvonne Benzian utan att fråga. ;-)

Nästa stora händelse är Lag SM på Margaretehof i augusti. Där kommer Vinir att representeras av två lag - B.E.S.T by Vinir och Team Efstur. Spännande! Lycka till, allihopa!

Roligt också att så många Vinir-ekipage satsar på att kvala till Gaedinga SM! Listan över vilka som startar där får vi återkomma med.

Ni har väl inte missat att det är en ny kvällstävling på gång den 4 augusti? Även denna gång är det B.E.S.T by Vinir som arrangerar. mer information finns på Vinirs Facebookgrupp.

Vi har även klarat av några helt andra arrangemang nu i sommar - en dressyrkurs för vuxna och ett ungdomsläger. Båda var mycket lyckade med nöjda deltagare. Dessutom tog några Vinirmedlemmar initiativ till en passkurs på Säve, även den myckat lyckad. Kul att se arr Vinir lyckas leverera på så många plan!

Ha en fortsatt fin sommar! Önskar styrelsen genom eder Ordförande

image

Här kommer en kort sammanfattning av Vinirs årsmöte, information om anslutning till Svenska Ridsportsförbundet, samt de punkter från helgens ordförandekonferens som pekades ut som särskilt viktiga för lokalföreningarna att ta med sig hem.

Tisdag 28 oktober hade Vinirs styrelse sitt första möte. Det var ett bra möte, det känns som att vi har fått ihop en bra styrelse med mycket energi i!

Vi har dragit upp riktlinjerna för styrelsens arbetsordning. Styrelsen kommer att sammanträda ungefär varannan månad. Vilka månader vi har styrelsemöte ser du på fliken ”Vinir/Styrelsen”. Exakt datum kommer att fastställas löpande då vi har flera styrelsemedlemmar som arbetar skift.

Tidigare publicerad på Djarfur och Vaengurs hemsidor 2014-07-08

Så har Vaengur och Djarfurs styrelser haft sitt andra gemensamma möte!

Arbetet med att förbereda samåendet löper på bra. Svårast är att få koll på hur det ska gå till gentemot SIF. Vi vill att ni medlemmar skall gå en så enkel och smidig övergång som möjligt. Vår målsättning är att ett nytt medlemsregister skall vara förberett innan årsskiftet, så att inbetalningsblanketterna för 2015 kommer ut till er via den nya föreningen direkt. Du skall inte behöva göra något alls förutom att betala som vanligt - såvida du inte av någon anledning väljer att byta förening (vilket vi naturligtvis skulle tycka vore väldigt tråkigt).