Visste du att Vinir islandshästförening har två stycken Equiband som vi lånar ut till våra medlemmar kostnadsfritt under en månad.

Du kan läsa mer här på hemsidan under Annonser: Vinir Islandshästförening - Annonser
Passa på att boka upp dig i början av 2024 för att låna storlek S eller storlek M.
En av förmånerna att vara medlem i Vinir islanshästförening, tipsa gärna en hästvän att bli medlem inför 2024. Tillsammans gör vi skillnad!

321791230 5254502734651032 7825306331125730817 n

Välkommen till höstens medlemsaktivitet!

Har du också funderat på vad vi gör av alla hästskor? Finns det något bra sätt att återvinna dem och göra något hållbart. Ett trevligt minne av sin häst eller att skapa något vackert och användbart av dem.

Här är kvällen för dig - vi kommer att lära oss att svetsa och vi kommer att lära oss att rosta ett föremål. Perfekt höstaktivitet en kväll med härliga islandshästmedlemmar. 
394348037 10160015412208883 8837694912998404848 n

Kl 18:00-21:00
Instruktör och handledare för kvällen är Anna Kärrdin, Qvinnosmedjan.
Plats: Onsala, Övre Tångvägen 17 - i dubbelgaraget!
Max antal deltagare är 8 st per kväll - bindande anmälan på länk nedan! Det är EN kväll på tre timmar.

Måndag 13 november kl 18-21 - anmälan via länk, samt Swisha (fullsatt)
Onsdag 15 november kl 18-21 - anmälan via länk, samt Swisha (en plats kvar)
Tisdag 21 november kl 18-21 - anmälan via länk, samt Swisha (två platser kvar)
Först till kvarn - anmäl dig redan idag!

Ta med egna hästskor, eller så kommer det att finnas hästskor att få som vi samlat ihop till kursen. Vi kommer att jobba 2 och 2 med att både lära oss svetsa enklare saker, samt att också rosta ett föremål. (Du kommer att få mer detaljerad inbjudan, för det är oömma kläder som gäller)
Det kommer att finnas kaffe/the och fika under kvällen. En trevlig medlemskväll med skapande i fokus och lära känna nya islandshästvänner. Workshop med ett lokalt företag i Onsala som heter Qvinnosmedjan, där Anna Kärrdin kommer att guida oss genom kvällen. Skapande, kreativitet och gemenskap!

Anmälan bindande, dels via länken i IdrottOnline så du får en bekräftelse på kursplatsen och sedan direkt betala in endast 100 kr i anmälan. Swishas till 123 024 1398 - Vinir!
Detta är ett subventionerat pris för att vi som föreningar har jobbat med lärgruppsredovisningar - har ditt stall inte gjort det? Kontakta Anette - så hjälper jag er att komma igång :) Tillsammans gör vi skillnad!

Ta gärna med ett föremål eller två som du vill lägga rost på i material glas, porslin, betong.

Endast för Vinir medlemmar. Är du inte medlem? Är det dags att gå med inför 2024, då kan du starta upp medlemsskap redan nu :) Mejla - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för fler frågor!
Vinir är en lokalförening i södra Göteborg/norra Halland som delar ett intresse för vår fina hästras och är en breddförening som vänder sig till både de med och utan häst!
 
Frågor? Mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - om du har några frågor, vi behöver ha en reservlista om någon blir sjuk.. Vi behöver vara 8 st deltagare varje gång!
Detta är ett samarbete med RF SISU Västra Götaland - vårt studieförbund, dit vi redovisar våra stall- och föreningsaktiviteter. 

Hej,
nu ligger anmälan öppen för att anmäla sig till Vinir klubbmästerskap 2023.
Inbjudan_Vinir_KM_2023sept.pdf

Du läser mer under fliken Tävling.
Vi ser fram emot en trevlig söndag, tillsammans gör vi skillnad. Både funktionärer, deltagare och publik.
Vi ses på Klevsvik 17/9 - anmäl dig på INDTA redan idag :)
Välkommen

PS: Nyhet är att vi har barnklass C2- tvågång. Det finns något för alla, kom och testa oavsett om det är första gången du tävlar eller du vill försvara din klubbmästarskapstitel. 

Ta en titt på några av bilderna ifrån tävlingen 2022 - Välkommen!
N
U KÖR VI!!!

Hej,
som medlem i Vinir islandshästförening har du möjligheten att låna ett Equiband till din häst - kostnadsfritt under en månad. Sätt upp dig på kölista?
Detta är nytt from 2023, så ta chansen att förebygga skador och stärk upp din häst.

Det finns en plats i juni månad, sedan finns det att boka kommande månader.
Nypris på ett Equiband är 3000 kr per set, så ta chansen att låna en månad gratis. Vet att det kommit förfrågningar att låna ifrån de som inte är medlemmar - men detta är en förmån för oss som är medlemmar i Vinir.

Läs mer under ANNONSER - där publiceras lite tips och även kölistan.
Mejla mig för att sätta upp dig på kölistan - samt välj storlek S eller M - E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Många undrar vad man har för förmåner med att vara medlem - det finns massor. Förutom de rabatter och erbjudande, så möter du många som precis som du gillar att umgås tillsammans med din islandshäst. Istället för att köpa ett eget Equiband, kan du låna - men tänk på att sätta upp dig på kölistan :)
Välkommen!

För senaste info, se "Information från styrelsen" under fliken "Vinir".

Här kommer en kort sammanfattning av Vinirs årsmöte, information om anslutning till Svenska Ridsportsförbundet, samt de punkter från helgens ordförandekonferens som pekades ut som särskilt viktiga för lokalföreningarna att ta med sig hem.