Vinirs styrelse vill meddela att vi tar vårt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av Covid-19. Vi följer även de beslut som tas av SIF angående tävlingar och annan verksamhet. Därför kommer föreningens aktiviteter både rörande tävlingar och andra arrangemang att vara låg under hela våren, om inte situationen ändras dramatiskt i rätt riktning.

Vi fortsätter givetvis att noggrant följa utvecklingen av COVID-19 och FHMs och SIFs rekommendationer.

I dagsläget ställer vi in alla årets planerade tävlingar, utom KM och SkojMästerskapen som vi hoppas kunna genomföra med buller och bång!

Vi kommer att betala tillbaka 100% av anmälningsavgiften för de tävlingar som ställs in.

IMG 0652

Välkomna till Vinirs årsmöte 2020!
 
Dag: söndag 23 februari
Tid: 17.00
Plats: Restaurangen Mölndals Golfklubb, Lindome
 karta MGK
 
Anmälan senast 16 februari 2020 via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Om du är anmäld men får förhinder så är vi tacksamma om du avbokar!
Observera att årsmötet endast är öppet för medlemmar i Vinir.
 
Vi tar gärna emot frågor och förslag till årsmötet, senast 1 vecka innan mötet. Skickas skriftligen till ordförande Cathrine Sandberg via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

På dagordningen finns bl a ett förslag från styrelsen att höja Vinirs del av medlemsavgifterna. Om du har åsikter om detta, eller något annat, är det mycket viktigt att du kommer på mötet!
 
Efter mötet bjuder vi som vanligt på smörgåstårta, kaffe och kaka! Denna gång ”hembakad” av Andreas på golfrestaurangen. Glöm inte att anmäla allergier!
 
Handlingar (fylls på efter hand):

Välkomna på Vinirs höstmöte!

Dag: Söndag 3 November

Tid: 16:00-ca 19:00

Plats: Mölndals Golfklubb, Lindome

Dagording:

-Information från styrelsen

-Presentation och diskussion om förslag på ekonomiskt stöd till SIF

-Prisutdelning fototävlingen

-Föreläsning med Heimir Gunnarsson!

Heimir är sedan några år avelsledare för SIF avel i Sverige. Han är utbildad på Holar på Island och är även utbildad och verksam som avelsdomare. Heimir är en mycket uppskattad föreläsare i islandshästvärlden. Ca en timmes föreläsning följt av tid för frågor.

Vi bjuder traditionsenligt på fisksoppa, kaffe och kaka. Meddela eventuella allergier eller önskemål om vegetariskt alternativ vid anmälan.

Anmälan:

Anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast fredag 25 oktober.

Varmt välkommen önskar Vinirs styrelse

⭐️⭐️⭐️ Glada nyheter till dig som ska tävla SM! ⭐️⭐️⭐️
*********************************************************************
Nu är det dags för dig som ska tävla GKSM (och inte har fått en tröja till SM) att beställa!!!
*********************************************************************
 
Vinirs styrelse har i år igen nöjet att meddela att vi kommer att sponsra alla som tävlar i Sport SM eller Gaedinga SM (tyvärr har vi inget Lag SM-lag i år) med en snygg tröja! I har vi fått hjälp från Mountains Horse, som kommer att sponsra alla ekipage med en Lake Hoodie https://www.mountainhorse.se/se-se/sv_SE/cat/RIDING-WEAR-9215/prod/lake-hoodie-201807/, och Vinir sponsrar givetvis med klubbtrycket. I år kommer tröjorna att förutom Vinirs logga att märkas med "SM 2019".
Lake Hoodie
 
En tröja per person gäller (även om du deltar med flera hästar eller tävlar på flera SM).

För att du ska kunna få tröjan behöver du vara huvudmedlem i Vinir (ej stödmedlem) och tävla hela 2019 för vår förening. Vi förutsätter så klart att du vid beställningen är anmäld till SM samt att du fullföljer din start på SM.
Tröjan beställs via mail till Karin Andersson (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Skriv i rubriken att det gäller sponsortröja för Vinir, och ange önskad storlek.
 
Sista dag för beställning är måndag 19 augusti för dig som skall tävla GKSM, så snabba ryck!
 
Tröjorna kommer att lämnas ut på tävlingen i Norrköping av Camilla Billström.
 
Vi tackar Mountain Horse för den generösa sponsringen!

Vinirs styrelse har beslutat följande sponsringspolicy:

Beslutsförfarande:

Alla ärenden om sponsring ska avgöras på ett styrelsemöte.

Eventuella förfrågningar och underlag där fråga om sponsring ska behandlas ska underställas styrelsen minst en vecka innan styrelsemötet.

Budget för sponsring:

Budgeten för sponsring anpassas år för år beroende på föreningens ekonomiska förutsättningar.

Tävling och aktiviteter sponsras proportionerlingt i enlighet med förväntade kostnader och antal deltagare.

För den som är intresserad presenteras utfallet på föreningens årsmöte.

Dag: söndag 24 februari

Tid: 17.00

Plats: Restaurangen Mölndals Golfklubb, Lindome

Karta:

karta MGK

Anmälan senast 20 februari 2018 till Emma Härnström via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi tar gärna emot frågor och förslag till årsmötet, senast 1 vecka innan mötet. Skickas skriftligen till ordförande Karin Andersson via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Efter mötet bjuder vi som vanligt på smörgåstårta! Denna gång ”hembakad” av Andreas på golfrestaurangen. Glöm inte att anmäla allergier!

Årsmöteshandlingar

Dagordning för mötet

Verksamhetsberättelse

Årets höstmöte hade en späckad agenda, och ungefär 35 medlemmar deltog. Mötet innehöll bland annat tre olika föreläsningar, visning av möjliga profilkläder i shoppen, en enkät med möjlighet att tycka till i flera frågor samt en god fisksoppa följd av kaffe och kaka. Hade du inte möjlighet att vara med kommer här en kort rapport.