Välkommen till höstens medlemsaktivitet!

Har du också funderat på vad vi gör av alla hästskor? Finns det något bra sätt att återvinna dem och göra något hållbart. Ett trevligt minne av sin häst eller att skapa något vackert och användbart av dem.

Här är kvällen för dig - vi kommer att lära oss att svetsa och vi kommer att lära oss att rosta ett föremål. Perfekt höstaktivitet en kväll med härliga islandshästmedlemmar. 
394348037 10160015412208883 8837694912998404848 n

Kl 18:00-21:00
Instruktör och handledare för kvällen är Anna Kärrdin, Qvinnosmedjan.
Plats: Onsala, Övre Tångvägen 17 - i dubbelgaraget!
Max antal deltagare är 8 st per kväll - bindande anmälan på länk nedan! Det är EN kväll på tre timmar.

Måndag 13 november kl 18-21 - anmälan via länk, samt Swisha (fullsatt)
Onsdag 15 november kl 18-21 - anmälan via länk, samt Swisha (en plats kvar)
Tisdag 21 november kl 18-21 - anmälan via länk, samt Swisha (två platser kvar)
Först till kvarn - anmäl dig redan idag!

Ta med egna hästskor, eller så kommer det att finnas hästskor att få som vi samlat ihop till kursen. Vi kommer att jobba 2 och 2 med att både lära oss svetsa enklare saker, samt att också rosta ett föremål. (Du kommer att få mer detaljerad inbjudan, för det är oömma kläder som gäller)
Det kommer att finnas kaffe/the och fika under kvällen. En trevlig medlemskväll med skapande i fokus och lära känna nya islandshästvänner. Workshop med ett lokalt företag i Onsala som heter Qvinnosmedjan, där Anna Kärrdin kommer att guida oss genom kvällen. Skapande, kreativitet och gemenskap!

Anmälan bindande, dels via länken i IdrottOnline så du får en bekräftelse på kursplatsen och sedan direkt betala in endast 100 kr i anmälan. Swishas till 123 024 1398 - Vinir!
Detta är ett subventionerat pris för att vi som föreningar har jobbat med lärgruppsredovisningar - har ditt stall inte gjort det? Kontakta Anette - så hjälper jag er att komma igång :) Tillsammans gör vi skillnad!

Ta gärna med ett föremål eller två som du vill lägga rost på i material glas, porslin, betong.

Endast för Vinir medlemmar. Är du inte medlem? Är det dags att gå med inför 2024, då kan du starta upp medlemsskap redan nu :) Mejla - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för fler frågor!
Vinir är en lokalförening i södra Göteborg/norra Halland som delar ett intresse för vår fina hästras och är en breddförening som vänder sig till både de med och utan häst!
 
Frågor? Mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - om du har några frågor, vi behöver ha en reservlista om någon blir sjuk.. Vi behöver vara 8 st deltagare varje gång!
Detta är ett samarbete med RF SISU Västra Götaland - vårt studieförbund, dit vi redovisar våra stall- och föreningsaktiviteter.