Så här års brukar Vinir KM gå av stapeln, och det är säkert många av er som saknar inbjudan.

Vi i styrelsen tycker att det är viktigt och roligt med KM, men vi har inte tillräckligt med tid eller kompetens att hålla i tävlingen på egen hand.

Därför söker vi er som har viljan och tiden att hjälpa till med att dra i att arrangera årets KM, och kanske även kan tänka sig att arrangera fler tävlingar framöver. Från styrelsen hjälper vi gärna till med goda råd och praktisk hjälp.

Det finns några tunga poster som måste finnas på plats för att vi ska kunna arrangera en tävling:

  • Sekretariatsansvarig för att sköta sekretariatet. En tung och viktig post och ett stort ansvarsområde. Vi har några erfarna inom föreningen, och om ingen av dem kan vara med så söker vi en eller flera personer som är villiga att lära upp sig på området.
  • Café ansvarig - du som kan sköta inköp och förberedelser till cafét.
  • Funktionärsansvarig - du som kan schemalägga arbetsuppgifterna mellan funktionärerna, samt hälsa välkommen och visa till rätta på tävlingsdagen.

Känner du att detta är viktigt och att du kan bidra med något eller att du har frågor? I så fall kontaktar du Lina Gustavsson senast 1 oktober på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Alla som vill hjälpa till är välkomna att höra av sig! Bara om vi hjälps åt kommer vi kunna anordna Vinir KM 2022!