Varmt välkommen till Svensk Hästrehab i Vallda, Bröndomevägen 217.
Du anmäler dig via länken här - direkt i IdrottOnline! (Begränsat antal platser) Vi är 40 st deltagare, därav är samåkning otroligt viktigt så att vi alla får plats. 

Kl 18:30 startar vi och håller på i cirka 2 timmar.
Det kommer att finnas kaffe/the samt fralla/frukt på plats - enkel servering.
Kostnadsfritt.
Vi samarbetar med RF SISU och detta blir registreras som lärgrupp, så att vi kan göra det kostnadsfritt för våra medlemmar.

Nytt för 2023 är att Vinir islandshästförening äger 2 st Equiband som vi lånar ut kostnadsfritt till våra medlemmar i en månad för att testa och att kunna jobba mer att bygga upp våra hästars muskler.
Läs mer om lån och hämta/lämna här!

Viveca Ewards kommer att guida oss under kvällen och fokus är vad vi i positiv bemärkelse kan göra för att bygga upp hästen, stärka upp så det går ännu bättre i träningen. Visar vattenträning, olika verktyg som tex PEMF, djupvåg, Sure Foot Pads, relaxen och Equibandet. Även appen Equibodybalance har bra kunskapstips.
Träffa och mingla med islandshästvänner samt målet är att lära känna några nya kontakter, då vi alla brinner för våra lurviga fyrbenta.

Vi har två demo islandshästar som är medlemshästar - de kommer att prova olika delar på Svensk hästrehab. Det är en häst som varit på besök tidigare och det är en häst som besöker för första gången, så att vi har olika förutsättningar att visa upp för er. Carina Brännén med Idunn och Malin Börjesson med Tommi. Tack för att ni ställer upp med era hästar!

Vad innebär det att vara med i en förening?
Medlemmarna är föreningens främsta tillgång. Alla som är engagerade gör det ideellt, dvs gratis på sin fritid. Föreningen har utskott inom tex Fritid och Tävling, där får man gärna delta för det sker inget utan att vi hjälps åt att arrangera aktiviteter. Saknar du någon aktivitet - kontakta styrelsen och var med och arrangera. Föreningsaktiviteterna blir vad vi gör det till själva - det är alla medlemmars ansvar. Vår förening skapar gemenskap och samhörighet! Nästa föreningsträff är årsmötet - gå in och anmäla dig!

Kvällen blir vad vi gör den till - kom gärna med nyfikna frågor. Det finns mycket att lära av varandra och att byta tips och ideér med varandra :)

Varmt välkomna - ser fram emot en trevlig kväll i vårmörkret!
PS: Eftersom vi har tajt med parkeringsplatser så kommer vi att rekommendera samåkning, vi kommer att göra ett utskick närmare med deltagarlista, så att ni kan hjälpas åt och samåka. Eller ses på pendelparkering eller annan plats och samåka ihop sista biten. 

Är du nyfiken redan idag och vill veta mer innan träffen?
- Ishestnews har besökt Svensk Hästrehab och Vivica Edwards. (Kostar 69 kr/mån att prenumerar på nyhetssidan)
- Ia´s månadstips - ta en titt på augusti 2022 där hon skriver om Equibodybalance
- Equipodden #115 Här berättar Viveca Ewards skillnaden mellan Equiband och andra kopior
- Equipodden #47 - Här berättar Viveca om vattenträning, vad det är bra för och hur det fungerar
- Följ gärna Svensk Hästrehab via Facebook, där Viveca delar med sig av olika tips

Medlemskväll 7 februari 2023