Här hittar du information om vår ungdomsverksamhet.

 

Vinir är till för alla ungdomar. Är du en som vill satsa stenhårt på ridningen eller någon som tycker om att rida på fritiden? Kanske har du en egen häst, är medryttare eller bara är hästintresserad. Vinir erbjuder ungdomarna diverse aktiviteter, tex tävlingar, lektioner för domare eller tränare, träningstävlingar, filmkvällar, teorikurser och framförallt gemenskap. 

 

Ungdomssektionen i Vinir är alltid öppen för förslag. Det är alltid enklare för er ungdomar att komma med förslag om vad det är NI vill göra. 

 

Tips, LAG-SM. Det är flera i föreningen som vid något tillfälle deltagit i Lag-SM. Det är oerhört roligt, man tränar tillsammans och har både gemensamma och individuella mål. Man träffar mycket nytt folk och får möjlighet att lära sig mycket nytt. En resa man aldrig glömmer!

 
Följ Vinirs ungdomar i deras vardagliga hästliv på instagram; vinirungdom
Här presenterar några av våra ungdomar sig själva och sina hästar och ger oss inblick i deras hästvardag. Lär känna våra ungdomar och ta del av deras tips och trix.

 

Enkalste stället att få tag på aktuell information är på facebook eller på instagram. Annars funkar det bra att höra av er till de ansvariga från styrelsen. Kontaktuppgifter till dem hittar du under fliken, ungdomssektionen.

 

 

Bild: Emma Härnström