Nu är årets upplaga av SM avklarat med god marginal. Vinirs ekipage gjorde bra ifrån sig och många syntes i flera både A- och B-finaler. Inga skrällar, men jämna och fina resultat, skulle jag vilja säga. Så grattis och "bra jobbat" till Er alla! Snygga var ni också i era röda Vinir-kläder.

Fin rapportering från tävlingen finns på www.ishestnews.se . Och bilden nedan har jag snott från Yvonne Benzian utan att fråga. ;-)

Nästa stora händelse är Lag SM på Margaretehof i augusti. Där kommer Vinir att representeras av två lag - B.E.S.T by Vinir och Team Efstur. Spännande! Lycka till, allihopa!

Roligt också att så många Vinir-ekipage satsar på att kvala till Gaedinga SM! Listan över vilka som startar där får vi återkomma med.

Ni har väl inte missat att det är en ny kvällstävling på gång den 4 augusti? Även denna gång är det B.E.S.T by Vinir som arrangerar. mer information finns på Vinirs Facebookgrupp.

Vi har även klarat av några helt andra arrangemang nu i sommar - en dressyrkurs för vuxna och ett ungdomsläger. Båda var mycket lyckade med nöjda deltagare. Dessutom tog några Vinirmedlemmar initiativ till en passkurs på Säve, även den myckat lyckad. Kul att se arr Vinir lyckas leverera på så många plan!

Ha en fortsatt fin sommar! Önskar styrelsen genom eder Ordförande

image