Torsdag 30 mars 2023
Tid: Kl 17-19 (Butiken stänger kl 16, så det är en privat kväll för Vinir islandshästförening och dess vänner)
Adress: Spinnmästarevägen 2, Lindome (3:e våning)

Anmäl dig - så att vi kan räkna hur mycket kaffe och fika vi ska fixa :) 
https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1738513

Välkommen på medlemskväll till Spinneriet i Lindome, På Bettet.
En islandshästbutik som har allt till dig och din häst, samt även heminredning. Här kan du prova ut modellen, klämma och känna på produkterna samt få lite tips av andra hästvänner.

Denna kvällen är det mer än gärna tillåtet att ta med dig andra som inte är medlemmar, men som kanske framöver vill bli och stötta vår härliga islandshästförening. Så bjud med familj, släkt och vänner till kvällen. Viktigt att du anmäler dig samt de som kommer, så att vi vet hur mycket kaffe och fika vi ska fixa.  

Butiken På bettet drivs av familjen Olofsson och har funnits som onlinebutik och haft showroom i Kållered, men har nu sedan vintern flyttat in i Spinneriet, Lindome.
Ta chansen att besök butiken som finns i vårt islandshästområde, samt att familjen Olofsson är medlemmar i vår förening. Gå gärna in och följ dem och ta en titt innan:
https://påbettet.se
www.facebook.com/pabettet
Instagram @pabettetab

Välkommen - ses snart!
Roligt att se vad det dyker upp för vårnyheter i butiken, det packas ständigt upp nytt - så kom på besök! Extra kul att stötta vår lokala butik inom Vinir området - de är också sponsorer vid våra event.